

Remote ITER Business Meeting

PROGRAMME

Wednesday 7 April 2021*

09:00 - 09:30	Opening Remarks by Bernard BIGOT, Director General
30 min	ITER Project and its Current Status by Bernard BIGOT
09:30 – 10:25 55 min	General overview of the ITER Procurement Activities by Christophe DORSCHNER
	Break
10:30 – 11:30 60 min	Hot Cell Complex & Remote maintenance by Magnus GOHRAN and Spencer PITCHER (including: Collaboration Model, Procurements for the Project Integration, Radwaste and Remote Handling, Building and Building Systems)
	Break
11:45 – 12:45 60 min	Tritium Plant by Chris GRANT-WILSON and Giovanni PIAZZA (including: Detritiation System EPC, Isotope Separation System design/build, Water Detritiation System design/build)
	Break
14:00 – 15:00 60 min	General overview of the Fusion for Energy (F4E) Procurement Activities by Leonardo BIAGIONI
	Break
15:15 – 15:45 30 min	Welcome around ITER, welcome to the South of France by David LAURENT

* Times are in Central European Time (CET)

Thursday 8 April 2021*

09:00 - 10:00	Diagnostic Engineering and Diagnostic Systems Development Business
60 min	Needs by Michael WALSH

	Break
10:15 – 11:15 60 min	Framework Contract for maintenance services by Marc MOLERA, Joel HOURTOULE and Yo MAEDA (including: Cooling Water System; Cryoplant, General Facilities & Buildings, Power Distribution Plant Maintenance Services)
	Break
11:30 – 12:30 60 min	Overview of the Machine Assembly Contract Strategy Implementation by Xavier BRAVO and Antoine CALMES
	Break
12:45 – 13:45 60 min	In-vessel Coil Power Converters by Ivone BENFATTO, Clement BOVET and Thomas LAGIER
13:45-14:00 15 min	Closing remarks by Bernard BIGOT
14:00-14:30	Virtual ITER Construction site visit guided by Laban COBLENTZ

* Times are in Central European Time (CET)

Speakers:

Mr. Bernard BIGOT, Director General

Mr. Christophe DORSCHNER, Head of Procurement and Contracts Division

Mr. Magnus GOHRAN, Hot Cell Complex Project Lead

Mr. Spencer PITCHER, Head of Remote Handling & Radioactive Materials Division

Mr. Chris GRANT-WILSON, Detritiation System Engineer

Mr. Giovanni PIAZZA, Technical Responsible Officer for Fuel Cycle, F4E

Mr. Michael WALSH, Head of Port Plugs & Diagnostics Division

Mr. Marc MOLERA, Maintenance Management Responsible Officer

Mr. Joel HOURTOULE, Electrical Power Distribution Section Leader

Mrs. Yo MAEDA, Procurement Officer

Mr. Xavier BRAVO, Head of Machine Construction Department

Mr Antoine CALMES, Group Leader, Construction, Assembly & Logistics Section

Mr. Nicolas SAPET, Machine Assembly Planning & Contract Management Section Leader

Mr. Ivone BENFATTO, Head of Electrical Implementation Division

Mr. Clement BOVET, Power Electronics Engineer

Mr. Thomas LAGIER, Power Electronics Engineer

Mr. Leonardo BIAGIONI, Deputy Head of the Commercial Department

M. David LAURENT, Welcome Around ITER Project Manager, risingSUD